Cum comandScena verde este un magazin online destinat vanzarii de trufe si produse bio cu trufe. Aici se pot vizualiza produse, verifica informatii despre trufe si se pot plasa comenzi. Produsele de pe acest site sunt livrate la domiciliu.

Puteti da comenzi:
  - prin webmail:
  - la telefon: 0736-651-232
  - direct din paginile magazinului nostru virtual.

La folosirea magazinului virtual nu este necesar ca utilizatorul sa aiba un cont inregistrat. Poate plasa o comanda ca simplu vizitator, dar in acest caz informatiile legate de vanzare si expediere vor trebui introduse la fiecare comanda.

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. In pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unele.

Pentru a trimite comada si a se face efectiv vanzarea, trebuie sa selectati finalizare comanda, faza la care sint cerute datele de livrare. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Produsele sint livrate din orasul Timisoara. Livrarile in Timisoara sint gratuite indiferent de valoarea comanzii. De asemenea, comenzile peste 150 lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Romania.